Muut tuotteet

Tietotekniikan opiskelijoina meille on kertynyt mukavasti kokemusta ohjelmoinnista sekä erilaisten tietojäjestelmien luonnista – niin suuremmista, kuin pienemmistäkin. Lähtökohtanamme on aina luoda uutta (tietysti hyväksi havaituilla menetelmillä ja työkaluilla), mutta olemme tottuneet useisiin erilaisiin sisällönhallintajärjestelmiin sekä kehitysympäristöihin.

Ohjelmistot

Kykenemme luomaan erinäisiä ohjelmistoratkaisuja eri käyttötarkoituksiin. Voimme räätälöidä olemassaolevia ohjelmia tai luoda tarpeiden mukaisesti uusia.

Voimme tehdä sovelluksia niin Windows- kuin verkkoympäristöönkin. Mikäli haluatte esimerkiksi ajaa yrityksen ohjelmia Internet-selaimella, ottakaa yhteyttä!

Websivut

Luomme erilaisia websivuja asiakkaillemme. Hallitsemme alan uusimmat tekniikat ja osaamme soveltaa niitä erinäisiin tarkoituksiin, jotta asiakkaamme ei tarvitse. Palvelemme asiakkaitamme aina yksilöllisesti, taataksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ottakaa yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aedo Group
Skinnarilankatu 36
53850 LAPPEENRANTA
Yliopisto huone 6731

info@aedo.fi
puh. 020 7498 498
Y-tunnus: 2470308-5


Näytä suurempi kartta