Tietoa

Aedo Group on innokas opiskelijaryhmä, jossa yhdistyy tehokkuus ja halu oppia uutta. Luomme erilaisia tietoteknisiä ratkaisuja kaikentyyppisille asiakkaille.

aedo

Aedo Group sai alkunsa Saimaan ammattikorkeakoulussa, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus valita yksi kolmesta eri opintopolusta. Tiimiyrittäjyys-opintopolulla ensimmäinen vuosi opiskellaan normaalisti ja toisena vuotena perustetaan oma yritys, jota kautta opiskelijat saavat käytännön kokemusta ja oppivat työelämässä tarvittavia taitoja.

Tiimiyrittäjyys tuo paljon vapautta perinteiseen opiskeluun verrattuna, sillä varsinaisia oppitunteja meillä ei ole juuri lainkaan. Koemme kuitenkin työnläheisemmän opiskelutavan haastavammaksi sekä mielenkiintoisemmaksi. Vapauden myötä seuraa myös suuri vastuu, sillä koulu tarjoaa ainoastaan toimistotilat työskentelyä varten, kaikki loppu on meistä itsestämme kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Aedo Group
Skinnarilankatu 36
53850 LAPPEENRANTA
Yliopisto huone 6731

info@aedo.fi
puh. 020 7498 498
Y-tunnus: 2470308-5


Näytä suurempi kartta